Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Yerseke

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Yerseke

Hij is niet te missen: middenin Yerseke staat de karakteristieke Hervormde kerk. In dit monumentale gebouw huist een actieve en gastvrije hervormde gemeente, die is aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland. 

De Hervormde Gemeente Yerseke leeft vanuit de christelijke traditie, die belang hecht aan ontmoeting: met God, met elkaar en met de wereld om ons heen. Op zondagmorgen komen we samen om God te eren, meer over Hem te leren en elkaar te ontmoeten. Ook doordeweeks zijn er activiteiten die daar aan bijdragen.

Wij nodigen u van harte uit om onze website op uw gemak te bekijken. Mocht u naar aanleiding van het bezoek aan de website of het beluisteren van een van onze kerkdiensten vragen hebben, dan zijn wij graag bereid om daar wellicht samen met u, een antwoord op te vinden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze kerkdiensten bij te wonen, graag zelfs! U vindt de eerstvolgende diensten in de kolom rechts hiernaast.

Ons kerkgebouw staat in het centrum van Yerseke. Het adres is Kerkplein 5, maar de hoofdingang van de kerk bevindt zich aan de Oude Torenstraat.

 
Actueel nieuws voor en uit de gemeente

Actueel nieuws voor en uit de gemeente

Om op de hoogte te blijven van het meest actuele nieuws over alles wat er in en rondom onze gemeente gebeurt, zijn er, naast deze website, nog 3 verschillende mogelijkheden. De wekelijkse Zondagsbrief, het tweewekelijkse Kerkelijk Leven en het tweemaandelijkse Kruispunt.

lees meer »
 
50-jarig jubileum Vox Maris

50-jarig jubileum Vox Maris
Op zondag 26 maart a.s. om 14:30 uur organiseert Vox Maris een jubileum viering in onze kerk, waaraan niet alleen Vox Maris meewerkt, maar ook Interkerlijk koor The Key-Singers uit Heinkenszand.
De koren zingen eigen liederen maar zullen ook samen enkele liederen ten gehore brengen.
U bent van harte uitgenodigd, noteer daarom de datum alvast in uw agenda.
 
Paasontbijt

Paasontbijt
Op Paasmorgen 9 april is er om 8.30 uur het Paasontbijt, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd in kerkelijk centrum “De Haven”. Het is altijd een mooie vrolijke en laagdrempelige manier om samen met elkaar zo het Paasfeest te vieren, zowel voor ouderen als ook voor gezinnen met kinderen is het heel gezellig. In de wandelkerk liggen 26 maart 2 april intekenlijsten, waarop u zich kunt inschrijven. U kunt zich ook telefonisch opgeven bij Maarten Praat (572789).
 
AVG

AVG
De Algemene Verordening Gegevensbescherming

Privacyverklaring van onze website

Aan de privacyverklaring van onze gemeente wordt nog gewerkt.
 
Kiekjes van de kerk

Kiekjes van de kerk

De Hervormde Kerk in Yerseke is 1 van de meest gefotografeerde gebouwen van Yerseke. Ook veel gemeenteleden, inwoners van Yerseke en toeristen hebben onze monumentale kerk gefotografeerd. In dit album vindt u hiervan een bloemlezing. De meeste fotografen konden niet worden achterhaald, maar mocht u uw foto herkennen, dan graag een reactie! Heeft u zelf ook een foto van de kerk, dan kunt u dit aan de webmaster doorgeven, zodat ook uw foto in dit speciale foto-album gepubliceerd kan worden. Klik hier voor dit foto-album.