wo 28 oktober 2020

Vervolg op de UITNODIGING
voor de Gemeenteavond van de Hervormde Gemeente Yerseke
                     dinsdag 6 oktober 2020

In verband met verscherpte maatregelen van Covid 19 zal de gemeenteavond in twee sessies worden gehouden, waarbij max. 30 personen per bijeenkomst zijn toegestaan.

En wel van 19.15 – 20.30 uur en van 20.45 – 22.00 uur

De gemeenteavond zal worden gehouden in Kerkelijk Centrum “De Haven”.

Het is de bedoeling dat u binnenkomt via de hoofdingang aan de Paardenmarkt.
Uw jas kunt u over uw stoel hangen. Na afloop verlaat u de zaal via de achteruitgang
aan de Oude Torenstraat. We adviseren u een mondkapje mee te nemen.

In de laatste Kruispunt staat actuele informatie, waarover we met elkaar in gesprek gaan.

Tijdens de gemeenteavond staan we stil bij de financiële situatie maar  kijken we ook vooruit naar wat het voor de gemeente betekent. En bespreken we hoe we als kerkenraad samen met de gemeente plannen voor verbetering willen maken. Het is voor ons aller belang dat u hierbij aanwezig bent.

We verzoeken u om uw vragen zo veel mogelijk van te voren schriftelijk te stellen via de mail scribahervormdyereseke@gmail.com  of aan te leveren bij de scriba.

De avond  is te volgen via de kerkradio.

Omdat we verwachten dat u als gemeenteleden in grote getale met ons mee wil denken, vragen we u zich aan te melden bij de scriba via de mail of telefonisch tot maandag 5 oktober 18.00 uur. Geeft u dan wel door of u er bent om 19.15 uur of 20.45 uur.

De kerkenraad.