De kerk een veilige plek

De kerk een veilige plek

 

lees meer »
 
Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Yerseke

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Yerseke

Hij is niet te missen: middenin Yerseke staat de karakteristieke Hervormde kerk. In dit monumentale gebouw huist een actieve en gastvrije hervormde gemeente, die is aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland. 

De Hervormde Gemeente Yerseke leeft vanuit de christelijke traditie, die belang hecht aan ontmoeting: met God, met elkaar en met de wereld om ons heen. Op zondagmorgen komen we samen om God te eren, meer over Hem te leren en elkaar te ontmoeten. Ook doordeweeks zijn er activiteiten die daar aan bijdragen.

Wij nodigen u van harte uit om onze website op uw gemak te bekijken. Mocht u naar aanleiding van het bezoek aan de website of het beluisteren van een van onze kerkdiensten vragen hebben, dan zijn wij graag bereid om daar wellicht samen met u, een antwoord op te vinden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze kerkdiensten bij te wonen, graag zelfs! U vindt de eerstvolgende diensten in de kolom rechts hiernaast.

Ons kerkgebouw staat in het centrum van Yerseke. Het adres is Kerkplein 5, maar de hoofdingang van de kerk bevindt zich aan de Oude Torenstraat.

 
Actueel nieuws voor en uit de gemeente

Actueel nieuws voor en uit de gemeente

Om op de hoogte te blijven van het meest actuele nieuws over alles wat er in en rondom onze gemeente gebeurt, zijn er, naast deze website, nog 3 verschillende mogelijkheden. De wekelijkse Zondagsbrief, het tweewekelijkse Kerkelijk Leven en het tweemaandelijkse Kruispunt.

lees meer »
 
Vakantie Bijbelweek

Vakantie Bijbelweek
Van dinsdag 13 augustus t/m vrijdag 16 augustus 2024 wordt weer de jaarlijkse Vakantie Bijbel Week gehouden op het terrein van de Scouting aan de Burenpolderweg in Yerseke.

Elke morgen kunnen de kinderen, in de leeftijd van de basisschool, van 09.30 uur tot 11.45 uur terecht voor een programma rond een thema. Dit jaar is het thema WegWijs.
Er wordt geknutseld, getimmerd, gespeeld en gezongen. Behalve de ochtenden is er op woensdagavond van 19.00 tot ca. 20.30 uur stokbrood bakken. Bij slecht weer Bingo. Op deze avond zijn belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen! 
Op vrijdagochtend zal er een gezellige afsluiting zijn met spelletjes en een speurtocht voor de oudere kinderen.

Deze week wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Yerseke,  de  Vrije Evangelische Gemeente, de Hervormde Gemeente Yerseke, de Gereformeerde Kerk, en de Hervormde Gemeente Rehoboth. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom jij ook?    

Wilt u/jij ons komen helpen!  U/jij kunt/kan zich aanmelden bij Willeke van der Kuijl per mail: vdkuijl@zeelandnet.nl of bellen naar 06 - 34 41 45 28.
 
AVG

AVG
De Algemene Verordening Gegevensbescherming

Privacyverklaring van onze website

Aan de privacyverklaring van onze gemeente wordt nog gewerkt.
lees meer »
 
Kiekjes van de kerk

Kiekjes van de kerk

De Hervormde Kerk in Yerseke is 1 van de meest gefotografeerde gebouwen van Yerseke. Ook veel gemeenteleden, inwoners van Yerseke en toeristen hebben onze monumentale kerk gefotografeerd. In dit album vindt u hiervan een bloemlezing. De meeste fotografen konden niet worden achterhaald, maar mocht u uw foto herkennen, dan graag een reactie! Heeft u zelf ook een foto van de kerk, dan kunt u dit aan de webmaster doorgeven, zodat ook uw foto in dit speciale foto-album gepubliceerd kan worden. Klik hier voor dit foto-album.

 
Kerkdiensten in het buitenland

Kerkdiensten in het buitenland

Elk jaar vindt u op de christelijke vakantiesite informatie over de Nederlandstalige kerkdiensten in het buitenland. Ook op deze site vindt u daar informatie over.


Kiekjes van kerken

Bent u op vakantie geweest en heeft u een mooie foto gemaakt van een kerk in uw vakantieomgeving? Mail uw foto naar de webmaster en uw foto wordt toegevoegd aan het speciale fotoalbum 'Kiekjes van kerken' op de website. Klik hier om de foto's te bekijken.