Sirkelslag Kids

Sirkelslag Kids
Zit je in groep 6, 7 of 8? Vind je gamen leuk? Kun je dansen, tekenen, woorden raden, of heb je andere skills? Geef je dan NU op voor Sirkelslag Kids: jeugdyerseke@kpnmail.nl. Je kunt je aanmelden t/m november.
Het thema is: Terug in de toekomst. Stappen jullie met ons in de tijdmachine? Dit jaar gaan we tijdens Sirkelslag terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen. En misschien halen jullie wel de hoogste score en ontvangen jullie een toffe prijs! We staan stil bij de chaos waarin alles begon. Het bouwen aan rust en vrede gedurende de schepping. Wat gebeurt er precies in die zeven dagen volgens de Bijbel? En waar komen die zeven dagen vandaan? Ook vandaag de dag is er chaos in de wereld. Denk aan de vluchtelingenkinderen uit Griekenland. Zij kunnen wel een lichtpuntje gebruiken in hun leven.
Sirkelslag KIDS is een spannend, interactief spel tussen groepen kinderen uit heel Nederland. Je speelt Sirkelslag KIDS op vrijdagavond 26 november van 19.30 tot 21.00 uur in gebouw ‘De Haven’ aan de Paardenmarkt, samen met andere kinderen. We starten de film en we weten niet welke opdrachten uitgevoerd moeten worden. Net als andere jaren gaat het in deze editie weer om moed, creativiteit, kennis, snelheid en inzicht. Want alleen de echte volhouders kunnen dit spel tot een goed einde volbrengen! (Aanmelden kan t/m vrijdag 19 november).
Voor meer informatie en/of aanmelden kun je mailen naar Arnold Meijer: jeugdyerseke@kpnmail.nl of neem contact op met Willeke van der Kuijl: 06-34414528 / vdkuijl@zeelandnet.nl
terug