vr 15 november 2019

Sirkelslag

Locatie: 
 De Haven
Tijdstip: 
 19:30 uur  - 21:00 uur

Hey jij daar!
Zit je in groep 6, 7 of 8? Vind je gamen leuk (maar dan offline!?). Kun je dansen, tekenen, woorden raden, of heb je andere skills? Geef je dan NU op voor Sirkelslag Kids: 
jeugdyerseke@kpnmail.nl. Je kunt je aanmelden t/m vrijdag 8 november.

Sirkelslag KIDS is een spannend, interactief spel tussen groepen kinderen uit heel Nederland. Je speelt Sirkelslag KIDS op vrijdagavond 15 november van 19.30 tot 21.00 uur in gebouw ‘De Haven’ aan de Paardenmarkt, samen met andere kinderen. 
Het thema van Sirkelslag KIDS 2019 is 'In het donker zoeken naar licht'. Het verhaal van Daniël loopt als rode draad door de spellen. Daniël werd in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder: met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar Babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Een land waarin ze niet zichzelf kunnen zijn en zich gevangen voelen. Daniël groeit op in deze donkere tijd. Tijdens Sirkelslag maken we spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël.
We hopen dat je meedoet en dat je ook gezellig een vriend of vriendin meeneemt. Je wil dit toch zeker niet missen? O ja: deelname is helemaal gratis en je krijgt nog drinken en chips ook!
Voor meer informatie kun je terecht bij jeugdouderling Arnold Meijer, bel op app: 06 29035772 of per e-mail jeugdyerseke@kpnmail.n

terug