vrijdag 20 november 2020

Sirkelslag Kids

Locatie: 
 De Haven
Tijdstip: 
 19:30 uur  - 21:00 uur

Hey jij daar!

Zit je in groep 6, 7 of 8? Vind je gamen leuk? Kun je dansen, tekenen, woorden raden, of heb je andere skills? Geef je dan NU op voor Sirkelslag Kids: jeugdyerseke@kpnmail.nl. Je kunt je aanmelden t/m vrijdag 13 november.

Het thema van Sirkelslag KIDS 2020 is 'Op avontuur met Paulus’We volgen de apostel Paulus tijdens zijn rondreis om het goede verhaal van Jezus en God te delen. Paulus kennen jullie natuurlijk van alle brieven die hij heeft geschreven. En de hulp aan nieuwe gelovigen en kerken. Maar hij deed veel meer dan rustig brieven schrijven en verhalen vertellen. Ja, hij maakte spannende reizen naar verre landen en onbekende steden. Hij werd gevangengenomen en belandde in bijzondere en spannende situaties. Toch stopte hij niet om te vertellen over Jezus en God. Stappen jullie dit jaar tijdens Sirkelslag KIDS met Paulus in de boot om een spannende reis te maken?!

Sirkelslag KIDS is een spannend, interactief spel tussen groepen kinderen uit heel Nederland. Je speelt Sirkelslag KIDS op vrijdagavond 20 november van 19.30 tot 21.00 uur in gebouw ‘De Haven’ aan de Paardenmarkt, samen met andere kinderen. We starten de film en we weten niet welke opdrachten uitgevoerd moeten worden. Het enige dat je weet is dat duizenden andere kinderen in heel Nederland klaar zitten om de strijd aan te gaan tegen jouw team. Net als andere jaren gaat het in deze editie weer om moed, creativiteit, kennis, snelheid en inzicht. Want alleen de echte volhouders kunnen deze reis tot een goed einde volbrengen! Wie wint dit jaar één van de drie mooie Sirkelslag KIDS bekers? (Aanmelden kan t/m vrijdag 13 november 2020).

Onze groep heet YESE-01! Als we meer dan 10 aanmeldingen krijgen, zullen we een tweede team (YESE-02) maken en bij meer dan 20 aanmeldingen stellen we een 3e team (YESE-03) samen. We hopen dat je meedoet en dat je ook gezellig een vriend of vriendin meeneemt. 
Je wil dit toch zeker niet missen? O ja: deelname is helemaal gratis en je krijgt nog iets te drinken met wat lekkers erbij ook!

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Willeke van der Kuijl, 06-34414528 of Arnold Meijer, 06-29035772. Als je je wilt aanmelden kan dat ook via hen of via het e-mailadres jeugdyerseke@kpnmail.nl. Doe dat dus wel voor 13 november!

Hulp gevraagd!!!
We zoeken overigens niet alleen kinderen die mee willen doen, maar ook volwassenen die het leuk vinden om die avond te helpen, zoals een team begeleiden, jurylid zijn, drinken inschenken, enz. Kortom, een gezellige avond met hilarische opdrachten, samen met een groep geweldige kinderen. Dat wil je toch zeker niet missen? Geef je snel op bij Willeke of Arnold!

terug