Sirkelslag Sirkelslag
Sirkelslag is het grootste, spannendste en meest interactieve spel tussen groepen uit heel Nederland. Ook in Yerseke doen we hier al jaren aan mee. We organiseren dat samen met 2 andere kerken in Yerseke. Er zijn twee versies: Sirkelslag Kids voor kinderen uit groep 6 t/m 8 en Sirkelslag Young voor jongeren vanaf de brugklas. Sirkelslag Kids wordt gespeeld in november, Sirkelslag Young in februari.

In 2018 is het thema 'Vertrouw op God'. Het verhaal gaat over Mozes. Het volk Israël is in een hopeloze situatie beland. Maar Mozes staat op, om samen met God, hoop te bieden en het volk te bevrijden van hun ellende. Wij gaan met Mozes mee en ontdekken door verschillende opdrachten - waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn - hoe God hoop gaf in deze moeilijke tijd. Ook nu kunnen we wat betekenen voor de mensen om ons heen. Zo komen we tijdens deze avond in actie om kinderen wereldwijd een betere toekomst te geven.
Sirkelslag KIDS is een spannend, interactief spel tussen groepen kinderen uit heel Nederland. We starten de DVD en we weten niet welke opdrachten uitgevoerd moeten worden. Het enige dat je weet is dat duizenden andere kinderen in heel Nederland klaar zitten om de strijd aan te gaan tegen jouw team. Wordt jouw team kampioen Sirkelslag? De drie beste groepen winnen een mooie beker!

Deelname is helemaal gratis en je krijgt nog drinken en iets lekkers ook!

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Willeke van der Kuijl, 06-34414528 of Arnold Meijer, 06-29035772 of via het e-mailadres .
 
terug