Sirkelslag Sirkelslag
Sirkelslag is het grootste, spannendste en meest interactieve spel tussen groepen uit heel Nederland. Ook in Yerseke doen we hier al jaren aan mee. We organiseren dat samen met 2 andere kerken in Yerseke. Er zijn twee versies: Sirkelslag Kids voor kinderen uit groep 6 t/m 8 en Sirkelslag Young voor jongeren vanaf de brugklas. Sirkelslag Kids wordt gespeeld in november, Sirkelslag Young in februari.

Het thema van Sirkelslag KIDS 2019 is 'In het donker zoeken naar licht'. Het verhaal van Daniel loopt als rode draad door de spellen. Daniël werd in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder: met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar Babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Een land waarin ze niet zichzelf kunnen zijn en zich gevangen voelen. Daniël groeit op in deze donkere tijd. Tijdens Sirkelslag maken de kinderen spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël.

Deelname is helemaal gratis en je krijgt nog drinken en iets lekkers ook!

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Willeke van der Kuijl, 06-34414528 of via het e-mailadres jeugdyerseke@kpnmail.nl.
terug