Kringloopwinkel Kringloopwinkel
Ontstaan uit een werkgroep om jaarlijks een rommelmarkt te organiseren, met als doel meer inkomsten te genereren voor onze gemeente. Het grootste deel van de netto-opbrengsten, momenteel zo’n € 3.000 per maand, schenken we aan het College van Kerkrentmeesters. Een kleinder deel gaat naar een diaconaal of ander goed doel, zoals de Voedselbank, Stichting Wensambulance of de KNRM. De kringloopwinkel wordt gerund door een dertigtal vrijwilligers, aangestuurd door een 8-koppige werkgroep. Op initiatief van wijlen ds. Van de Griend is er ook een (pastorale) koffiehoek ingericht, waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Tijd en ruimte om even op adem te komen, een praatje te maken en elkaars aankopen te bewonderen, kortom: aandacht voor elkaar. Kom ook eens gezellig langs!

Iedere woensdag, vrijdag en zaterdag is de kringloopwinkel geopend. De vrijwilligers staan voor u klaar tussen 10 en 16 uur in het pand aan Wijngaardstraat 1. Er is een ruim assortiment aan kleding, huisraad, decoratie, antiek/brocante, boeken, speelgoed enz. enz. Alles tegen zeer schappelijke prijzen!

Tijdens de openingsuren kunnen er ook goede, bruikbare en schone spullen ingeleverd worden. Ook kunnen we altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, die graag de handen uit de mouwen steken en het leuk vinden om mee te helpen in de winkel, of achter de schermen helpen met sorteren, schoonmaken en herstellen van ingebrachte goederen en kleding.
Voor meer informatie mail naar: kringloopwinkel@hervormdyerseke.nl of neem contact op met Sylvia van Stee, 06-20375923.
terug