Kindernevendienst Kindernevendienst

Het hele jaar door (ook in vakanties!) is er elke zondag kindernevendienst voor kinderen van groep 1 t/m 8. De kinderen gaan samen met hun ouders naar de kerk. Kinderen van wie de ouders niet zelf naar de kerk gaan, kunnen met de leiding meegaan vanuit ”De Haven”. Tot 9.50 uur zijn er leidinggevenden aanwezig om de kinderen op te wachten. Na het zingen van een kinderlied en een inleidend gesprekje met de dominee gaan de kinderen samen met de leiding naar “De Haven”. Daar zingen en bidden we samen, er wordt een gedeelte uit de bijbel verteld en er is een verwerking in de vorm van een spel of knutsel. We volgen daarbij het speciale Bible Basics programma van het Nederlands Bijbelgenootschap. We proberen de kinderen op een laagdrempelige manier en in een veilige omgeving in aanraking te brengen met de verhalen uit de Bijbel. Er zijn dit seizoen 2 groepen, gerelateerd aan de groepen van de basisschool: Groep 1-4 en 5-8.

Inlichtingen: Marriët Pekaar, tel: 572999 of stuur haar een e-mail.