do 23 jan 2020  om 19:30 uur
Voorganger: Interkerkelijk
Gezamenlijke Gebedsdienst Yerseke
Tekst(en): Handelingen 28

De Hervormde Gemeente, de Gereformeerde kerk, de Vrije Evangelische Gemeente en de Hervormde Gemeente Rehoboth in Yerseke organiseren in de week van het gebed voor de eenheid van de kerken, een gezamenlijke Gebedsdienst, die plaatsvindt op donderdag 23 januari 2020 a.s. in Hervormde kerk,  Kerkplein 5.  De dienst begint om 19.30 uur en iedereen is van harte welkom!
De centrale Bijbeltekst in de gebedsweek 2020 komt uit het Bijbelboek Handelingen 27 en 28. Hierin is te lezen hoe de apostel Paulus en zijn reisgenoten schipbreuk lijden op Malta, en daar met buitengewone vriendelijkheid worden opgevangen. Deze gebeurtenis markeert het moment waarop het Evangelie het eiland Malta bereikt. Op 10 februari wordt deze gebeurtenis nog altijd door de christenen op Malta herdacht en gevierd. Zij hebben dit jaar het materiaal voor de gebedsweek voorbereid.