Inloopmiddag voor 65+ers Inloopmiddag voor 65+ers

U bent elke 1e dinsdag van de maand van harte welkom op de Inloopmiddag.

We komen dan bij elkaar in Kerkelijk Centrum De Haven, waar u vanaf 14.00 uur kunt binnenlopen. Om ongeveer 14.30 uur schenken we een kopje koffie of thee (met iets lekkers).

Vaak is er daarna een gezamenlijke activiteit; denk bijvoorbeeld aan hersengymnastiek of een film.

Na het tweede kopje koffie/thee komen de spelletjes tevoorschijn. Favoriet zijn Rummikub of Triominos, maar ook de sjoelbak doet enkelen actief zijn!
Rond half 5 worden de spelletjes opgeruimd en praten we nog wat na.

Lijkt het u leuk, maar heeft u vervoer nodig om te komen, aarzel dan niet en neem contact op met een van ons. Wij zorgen ervoor dat u wordt opgehaald. Ook voor informatie kunt u even bellen!

Toen kwam de Coronacrisis en moesten we vanaf april 2020 onder ogen zien dat het niet verantwoord was samen te komen op de Inloopmiddag vanwege besmettingsgevaar voor dit gevaarlijke virus. Aan een groepsbijenkomst werden allerlei belangrijke voorwaarden gesteld. Een van de belangrijkste voorwaarden was dat men minstens anderhalve meter afstand moest houden van elkaar. Daar konden wij niet aan voldoen.
Nog steeds steekt het virus met enige regelmaat de kop op en is het besmettingsgevaar niet geweken, waardoor we tot onze spijt onze Inloopmiddagen nog niet kunnen vervolgen.
Zodra het weer verantwoord is samen een gezellige Inloopmiddag te beleven maken we dat alom bekend.

Heleen Fraanje,                 tel. 572672 heleenfraanje@zeelandnet.nl
Marie Klaase,                      tel. 571977 mariez@kpnmail.nl
Janny Nieuwenhuijzen,         tel. 572659 nieuwhuis@zeelandnet.nl
Ina Nieuwenhuize,           tel. 574980 inanieuwenhuize@kpnplanet.nl

terug