Hobbyclub Hobbyclub

HobbyclubDe Hobbyclub organiseert leuke creatieve avonden in Kerkelijk centrum De Haven.

Normaal gesproken starten we vanaf september één keer in de maand op dinsdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 20.15 uur. Het seizoen loopt tot en met mei. Het is bedoeld voor kinderen van groep 5 tot groep 8. De activiteiten zijn knutselen op allerlei gebied, naar een voorbeeld wat iemand van de leiding heeft voorbereid. Dat varieert van knutselen met papier en karton tot figuurzagen met hout.

Er wordt gekozen voor een knutsel onderwerp wat de kinderen in 1 avond af kunnen maken, zodat het direct mee naar huis kan worden genomen. Een plastic tas meenemen is dus wel makkelijk. Tussendoor wordt er voor drinken gezorgd. De kosten voor deze knutselavond bedragen € 1,50 per kind. Als je mee wilt knutselen moet je jezelf per avond opgeven zodat wij kunnen zorgen voor voldoende materiaal, voldoende hulp en een werkplek. Wanneer wij 25 aanmeldingen binnen hebben zit de avond vol.

In verband met de Corona hebben wij nog geen idee wanneer we onze activiteiten weer kunnen oppakken. Kinderen mogen wel bij elkaar zitten, maar als volwassenen moeten wij 1,5 meter afstand houden. Zo is het voor ons niet mogelijk om de kinderen te helpen. Wanneer wij weer kans zien dit op te starten zullen de kinderen hier via de scholen geïnformeerd worden. 
 
Voor meer info kun je bellen naar Sebastiaan en Mariëlle v.d. Jagt, tel: 0113-574075 of stuur een e-mail.

terug