Sirkelslag Sirkelslag
Sirkelslag is het grootste, spannendste en meest interactieve spel tussen groepen uit heel Nederland. Ook in Yerseke doen we hier al jaren aan mee. We organiseren dat samen met 2 andere kerken in Yerseke. Er zijn twee versies: Sirkelslag Kids voor kinderen uit groep 6 t/m 8 en Sirkelslag Young voor jongeren vanaf de brugklas. Sirkelslag Kids wordt gespeeld in november, Sirkelslag Young in februari.

Het thema van Sirkelslag KIDS 2019 is 'In het donker zoeken naar licht'. Het verhaal van Daniel loopt als rode draad door de spellen. Daniël werd in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder: met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar Babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Een land waarin ze niet zichzelf kunnen zijn en zich gevangen voelen. Daniël groeit op in deze donkere tijd. Tijdens Sirkelslag maken de kinderen spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël. 

Vijf redenen om mee te doen aan Sirkelslag KIDS: 
* Sirkelslag KIDS brengt bijbelse thema's op een laagdrempelige leuke manier bij de kinderen
* Sirkelslag KIDS is goed voor de teambuilding, groepsopbouw en het vertrouwen binnen een groep
* Sirkelslag KIDS is een kant-en-klaar programma voor een leuke avond
* Sirkelslag KIDS spreekt kinderen niet alleen cognitief aan, maar juist ook op andere gebieden zoals creativiteit, kracht, inzicht & handigheid
* Sirkelslag YOUNG is gewoon erg leuk en spannend.

Uiteraard kunnen deelnemende groepen ook dit jaar weer een prijs winnen. 


Deelname is helemaal gratis en je krijgt nog drinken en iets lekkers ook!

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Willeke van der Kuijl, 06-34414528 of Arnold Meijer, 06-29035772 of via het e-mailadres jeugdyerseke@kpnmail.nl.
terug