Alpha cursus 2022

Alpha cursus 2022
Wat is Alpha? Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige: wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen de cursus. In Nederland gingen jou al 300.000 mensen voor!
Voor wie? Loop je rond met levensvragen? Of er meer is in dit leven? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Of wil je juist meer te weten komen over het christelijke geloof en jouw relatie met God verdiepen? Dan is Alpha echt iets voor jou!
Waarom? Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over verschillende inspirerende onderwerpen. Iedereen kan komen met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor bij Alpha!
Hoe werkt het? We beginnen met een startavond om 19:00 met een gezamenlijke maaltijd. Elke andere avond beginnen we om 19:45 met inloop van af 19:30 uur. We luisteren samen naar een kort en inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er ruimte om vragen en gedachten te delen in kleine groepjes. We eindigen de avond samen om 21:30 uur. In het midden van de cursus gaan we er samen op uit van vrijdagavond tot zaterdagavond.
Je bent van harte welkom!


Voor meer informatie en/of opgave kunt u/jij terecht bij: Corine Kramer​, tel. 0651075186​  of mail: corine_kramer@outlook.com

terug