De Schakel De Schakel

Een keer per maand, is er op dinsdagavond een uitzending van “De Schakel”. De uitzending kan beluisterd worden door luisteraars van de kerkradio en zij die een scanner hebben. Meestal is de uitzending gepland op de derde dinsdag van de maand, en begint om half acht en duurt tot half negen. Hoe ziet het programma van de uitzending eruit? Elke maand is er een thema. Aan de hand van dat thema zoeken we een passend bijbelgedeelte met een overdenking. Er is ruimte voor gebed, gedichten en veel mooie liederen. De luisteraars die in de afgelopen maand jarig zijn geweest worden benaderd en mogen een lied opgeven wat hun erg aanspreekt, zij worden in de uitzending gefeliciteerd en het lied wordt gedraaid. We geven alvast de datums voor de volgende uitzendingen: 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december de kerstuitzending.
Ons team bestaat uit 4 personen:
Els de Leeuw ( en Matty Geense ( voor de samenstelling en presentatie, Armand van de Berge (
 en Johan Boone ( voor de techniek.

Hebt u vragen of opmerkingen ? U kunt bellen naar Els de Leeuw,    tel. 571875; of Matty Geense, tel. 573777;
Graag een week voor de uitzending. We krijgen veel leuke reacties, met de vraag om dit stukje kerkenwerk voort te zetten en dat willen we dan ook graag doen.