Tienercatechisatie Tienercatechisatie
Beste middelbare scholieren in Yerseke,

Misschien kunnen jullie je het niet voorstellen, maar maandag 26 september 18.45 uur is een tijdstip waar ik ongelofelijk naar uitkijk. Dan komen jullie voor het eerst bij mij op catechisatie.
Die avond wil je echt niet missen!
Als je een vriend of vriendin of klasgenoot wil meenemen, dan mag dat

Natuurlijk gaan we eerst kort kennismaken. Ik wil graag weten wie jij bent (naam, school, hobby en nog één ander ding, dat voor jullie ouders en anderen geheim moet blijven).
Jullie mogen vragen wat je van mij wilt weten.

Daarna volgt de eerste les: over de mus en de krokodil. Eigenlijk weet je daarna het meeste wel over de Bijbel en het geloof. Je begrijpt ook waarom er toch nog meer catechese-uren volgen dit seizoen en waarom jij daar onmisbaar bent. Om 19.30 uur, uiterlijk 19.45 uur, sluiten we af.
Ik heb een paar onderwerpen die ik graag met jullie wil bespreken. Verder mogen jullie zelf kiezen.
Behalve de Bijbel gebruiken we geen boekje.

In de eerste bijeenkomst kiezen we samen een dag en tijd voor de rest van het seizoen. We  hopen elkaar iedere week te ontmoeten, in totaal ongeveer 16 keer dit schoolseizoen.
De catechisaties worden gehouden in de bijgebouwen van de Gereformeerde Kerk (Damstraat/Kakeldans).

Voor meer info: bel of mail naar ds. D. Westerneng, tel. 0113-269911; mail: d.westerneng2@kpnplanet.nl

Tot ziens,
namens drie kerken in Yerseke,