SKG Collect SKG Collect
Zoals u al tijdens de laatste online gemeenteavond heeft kunnen horen willen we het online collecteren en het geven van giften vergemakkelijken middels SKG Collect en de daarbij horende Apostel app. Inmiddels is deze beschikbaar en u kunt via de website en de Apostel app uw collecten en giften overmaken voor zowel Kerkbeheer als voor de Diaconie. Binnenkort zullen we ook de collectebonnen vervangen door collectemunten die u dan ook hier kunt bestellen en betalen.

Betalen gaat via iDeal, net als in een normale webshop. Echter aan iDeal hangen transactiekosten vast. Om deze zo laag mogelijk te houden verzoeken we u om zoveel mogelijk gebruik te maken van de optie “Tegoed”. Dit werkt hetzelfde als beltegoed. U koopt vooraf tegoed via iDeal en vervolgens gebruikt u dat tegoed om de collectes mee te betalen.
Bijvoorbeeld u bent gewend om 5 euro per collecte te geven, dus 15 euro per zondag. Door een tegoed aan te kopen van 150 euro kunt u dan 10 weken vooruit. En scheelt dat dus minimaal 9x transactiekosten voor de kerk.

Op deze speciale SKG Collect website van ons gemeente staat nog veel meer informatie. Komt u er toch niet uit? De kerkrentmeesters helpen u graag op weg.

Wilt u gelijk een gift geven? Scan onderstaande QR-code met de Apostel app.

Namens het college van kerkrentmeesters, Corné Harmsen.