zaterdag 23 mei 2020

Rondom de Hervormde kerk
Tijdstip:
 9:30 uur  - 15:00 uur

Een enthousiaste voorbereidingsgroep is bezig met het organiseren van een grote rommelmarkt, die gepland staat voor zaterdag 23 mei a.s. in de tuin rondom de Hervormde Kerk. Hierbij willen zij u de datum doorgeven, zodat u er hopelijk rekening mee kunt houden. Ieder die in de komende tijd een zolder, garage, schuur etc. gaat opruimen: hopelijk zijn daar ook spullen bij voor de rommelmarkt. Verder is ook welkom: tuinplanten en/of stekken. Liever geen grote meubelen en witgoed. Wat ook zeer welkom is. zijn mooie spullen die we als prijs kunnen gebruiken voor de diverse activiteiten.
U kunt spullen inleveren op zaterdagen: 18 april en 16 mei. tussen 09.00 en 12.00 uur op het adres Grintweg 32. Op zaterdag 9 mei volgt nog een grote ophaalronde door Yerseke. Hiervoor zoeken we nog een aantal chauffeurs met auto en/of kar !

EN OOK: heel Yerseke e.o. bakt… !
Verder willen we u en jullie ook alvast attent maken op de taarten bakwedstrijd die zal worden gehouden. Op de zaterdagmorgen ( 23mei ) kunnen alle taarten, voor 9 uur, worden ingeleverd in De Haven. Alle taarten zullen worden beoordeeld door een deskundige jury in de persoon van bakker Filius. De drie mooiste en lekkerste taarten krijgen een prijs. Het is belangrijk dat u uw taartdoos / bakvorm voorziet van naam en telefoonnummer
Een mooie uitdaging voor alle (hobby)-banketbakkers van Yerseke eo… We zijn heel benieuwd naar het resultaat ! De taarten worden later (per taartpunt) verkocht op de plaats waar koffie, thee etc.  wordt geschonken.
Nog steeds  is een behoorlijk aantal mensen nodig die willen meehelpen met het sorteren en eventueel repareren, opslaan, inpakken etc. En… natuurlijk ook om op de dag van de rommelmarkt om de kramen in te richten, mee te helpen met de verkoop, te helpen bij activiteiten voor de jeugd etc. etc. U kunt zich opgeven bij de leden van de voorbereidingsgroep: Armand & Linda v. d. Berge, Bart Wondergem, Arnold Meijer, Dick Bijl en Anja van de Griend.