za 13 juni 2015

Breeweg 21
Tijdstip:
 19:00 uur

Op zaterdagavond 13 juni organiseren de Hervormde kerk, Gereformeerde kerk en Vrije Evangelische Gemeente in Yerseke gezamenlijk een Nacht Zonder Dak (NZD) voor jongeren. De NZD is een initiatief van Tear. Tear wil mensen verbinden in de strijd tegen armoede. Daarbij wordt altijd gewerkt via lokale kerken en christelijke organisaties. De NZD vindt plaats bij de schuur van de familie Ringlever, Breeweg 21. We verwachten je op 13 juni a.s. vanaf 19.00 uur op het Nacht Zonder Dak-terrein. Daar kun jij je sponsorlijst en sponsorgeld inleveren. ’s Avonds bouwen we met z’n allen onze eigen “krottenwijk” van plastic, karton, stokken, touw, enzovoort. Tenten mag je niet meenemen, maar wel je slaapzak en eventueel een luchtbed. Neem ook je eigen stoel mee. Verder is er een programma tot in de late uurtjes met muziek, kampvuur en spelactiviteiten.

Op zondagmorgen 14 juni is er om 9.30 uur aansluitend een speciale jongerendienst in de schuur van de familie Ringlever, geleid door dhr. Slabbekoorn. De zang- en muziekgroep van de Johanneskerk uit Kruiningen verleent haar medewerking. Na deze dienst is er nog gelegenheid om iets te drinken en wordt de krottenwijk weer afgebroken.

Op het Nacht Zonder Dak-terrein is beveiliging en een EHBO-post aanwezig. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor je deelname. We gaan er vanuit dat je bestand bent tegen een eventueel regenbuitje. Kijk voor meer info op www.nachtzonderdak.nl/yerseke.

Speciaal voor ALLE gemeenteleden: u bent van harte uitgenodigd om de deelnemende jongeren financieel te ondersteunen en een hart onder de riem te steken. Er is op zaterdagavond een ‘snackkrot’ aanwezig, waar tegen geringe prijsjes koffie, thee, fris, snoep, chips, snacks te koop is. De opbrengst gaat ook naar TEAR! Hopelijk tot ziens op 13 juni aan de Breeweg 21!