Mosseldag 2019

Mosseldag 2019
Op zaterdag 17 augustus a.s. wordt de jaarlijkse Mosseldag gehouden. Vanwege de verbouwing van ons kerkelijk centrum hebben we daar vorig jaar niet aan meegedaan, maar nu we aangrenzend aan de kerk de beschikking hebben over zo’n prachtige locatie willen we de bezoekers van de Open Kerk en iedereen van tien tot vijf uur hartelijk welkom heten! 
Voor deze dag zal een deel van de Kerktuin, ingang Oude Torenstraat, omgetoverd worden tot een gezellig terras, waar genoeg plaats zal zijn om de benen te strekken, een kopje koffie, thee of fris te drinken en te genieten van een overheerlijk huisgemaakt gebakje. Het is een uniek moment om als Hervormde Gemeente Yerseke een aantal van de talrijke bezoekers van de Mosseldag te ontmoeten rondom de kerk, hen uit te nodigen voor het terras en beschikbaar te zijn voor hen die een gesprek willen voeren. Om zo gestalte te geven aan het motto: “Kerk naar buiten”! In een ander deel van de kerktuin zal een zgn. kleedjesmarkt gehouden worden: kinderen uit de gemeente zullen eigen spulletjes te koop aanbieden. 

Wilt u als vrijwilliger meedoen aan de activiteiten? Dat kan bijvoorbeeld door te helpen in het restaurant of te zorgen voor eigengemaakt gebak wat op die dag geserveerd kan worden. Graag nodigen wij u hiervoor uit! Geef u op bij Mia de Neef, per e-mail of telefonisch via nummer 573331. Of klik hier om het formulier online in te vullen. Wilt u alleen van het terras genieten of de kleedjesmarkt van de kinderen bezoeken? Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld! 
De netto-opbrengst van deze dag zal bestemd worden voor ons kerkelijk centrum ‘De Haven’. 
Namens de commissie Mosseldag: Armand, Bertus, Dick, Dirk, Els, Gertie, Joke, Mia en Wim
terug