Lichtjes wandeling

Met een lichtje in de hand, wandelend langs het kerstverhaal. Dat kan op zaterdag 18 december!
Je kunt tussen 16.30 en 17.30 starten bij de Rehoboth Kerk, Marijkelaan 39.
De tocht voert onder andere langs de Vrije Evangelische Gemeente en de Gereformeerde Kerk. Op verschillende plekken is iets van het kerstverhaal te zien of te beleven. De Hervormde Kerk is het eindpunt.
Loop je gezellig mee? De tocht is voor iedereen, vraag gerust of je vrienden, vriendinnen en familie mee komen.
I.v.m. versnaperingen bij de tocht is het handig een idee te hebben hoeveel mensen er komen. We ontvangen graag een mailtje met hoeveel personen je denkt te komen. Aanmelden is niet verplicht, op het moment zelf beslissen om te komen mag ook! Aanmelden kan via dit e-mailadres: lichtjeswandelingyerseke@gmail.com