BELANGRIJKE MEDEDELING

Kerkdiensten op 1,5 meter afstand – Hervormde Gemeente Yerseke
Ingaande zondag 5 juli 2020.

We mogen weer naar de kerk, maar er geldt nog steeds de regel van 1,5 onderlinge afstand. Dat betekent dat er in onze kerk maximaal 100 mensen passen; ook moeten we een aantal huisregels in acht nemen.

Voor elke zondag wordt een beperkte groep leden in de kerk uitgenodigd volgens een alfabetisch systeem, op beginletter van de achternaam. De overige leden kunnen de dienst online meebeleven. Om de 2 zondagen is uw groep weer aan de beurt. Ongehuwde stellen, of gezinnen met verschillende achternamen mogen uiteraard samen naar de diensten komen.
  • 26 juli 2020 - Voor deze dienst worden uitgenodigd leden van wie de achternaam begint met de letters L t/m Z.
  • 2 augustus 2020 - Voor deze dienst worden uitgenodigd leden van wie de achternaam  begint met de letters A t/m K.
  • Enz.
Het uitgebreide gebruiksplan kunt u HIER inlezen en downloaden. Zie voor de huisregels en verdere informatie het Kerkelijk Leven.

De kerkenraad hoopt dat zij iedereen die uitgenodigd is, weer mag begroeten in de kerk!

De overige leden kunnen thuis live of achteraf de dienst volgen in beeld en geluid via Kerkomroep.

We wensen u gezegende diensten toe, in de kerk en thuis.

De kerkenraad.