zondag 19 september 2021  om 10:00 uur
Voorganger: Coen Nuijten
Themadienst
Organist: Youri van Dijken

U kunt de kerkdienst via deze link live meebeleven in beeld en geluid. De liturgie en verdere bijzonderheden over deze dienst kunt u via deze link downloaden.

Op 19 september is er een themadienst, waarin Coen Nuijten zal spreken over de kracht van het geloof. Op zijn geheel eigen creatieve wijze spreekt Coen door heel het land tijdens gezinsdiensten, jongerenevents en christelijke festivals. Tijdens alle spreekbeurten staat er maar één persoon centraal: Jezus! Zijn spreekbeurten zitten tjokvol getuigenissen, voorbeelden, humor en energie. Verwacht een oprecht verhaal, een krachtige boodschap en een prikkel om een stap dichterbij God te komen. Hij zegt zelf daarover het volgende: “Ik geloof dat er niets mooiers is dan te leven met Jezus en in afhankelijkheid van God. Daarom breng ik wekelijks het Evangelie in kerken in heel Nederland. Omdat God mij een man heeft gemaakt met veel energie, humor en creativiteit zie je dit terug in mijn spreekbeurten”.
Ook voor deze dienst is het nodig om je aan te melden, waarbij we gebonden zijn aan een maximum van 100 personen. We hopen op een ‘volle’ kerk, dus meld je snel aan bij Sylvia van Stee: scribahervormdyerseke@gmail.com of telefonisch (0113-576900) van maandag t/m vrijdag tussen 18.00 – 19.00 uur.
Na de dienst praten we gezellig met elkaar na en is er voor iedereen koffie, thee of limonade. Wees welkom!!!