zaterdag 18 april 2020

Inzamelen spullen rommelmarkt

Locatie: 
 Grintweg 32
Tijdstip: 
 9:00 uur  - 12:00 uur

Op zaterdag 18 april is de tweede inzameldag van bruikbare spullen voor de rommelmarkt die we op 23 mei hopen te organiseren. Bent u aan het opruimen of gaat u verhuizen: hopelijk zijn daar ook spullen bij voor de rommelmarkt. 

Wat kunt u inleveren?
Naast antiek en brocante, zoeken we vooral serviesgoed, glaswerk, keukengerei, decoratiemateriaal, (tuin)gereedschap, (tuin)verlichting, maar ook (kinder-)kleding, speelgoed, boeken en kleine meubelen zijn ook welkom (géén eethoeken/bankstellen/grote kasten), kleine huishoudelijke/elektrische apparaten (maar géén wasmachines / koel-kasten, enz.) Voor alles geldt: het moet nog netjes zijn en bruikbaar. Elektrische apparaten moeten uiteraard nog goed werken. Verder is ook welkom: tuinplanten en/of stekken. Geen grote meubelen en witgoed. Wat ook zeer welkom is zijn mooie en bijzondere spullen die we voor de verkoping per opbod of als prijs kunnen gebruiken voor de diverse activiteiten.

Naast 18 april kunt u ook nog spullen inleveren op 16 mei. Tussen 09.00 en 12.00 uur zijn er vrijwilligers aanwezig die uw spullen in ontvangst nemen en sorteren. U kunt daarvoor terecht op het adres Grintweg 32 in het bedrijfspand van Dirk van der Jagt. 

Op zaterdag 9 mei volgt nog een grote ophaalronde door Yerseke.

terug