Duik er in! Doe jij ook mee?

Vakantie Bijbel week 2020
Zoals we jullie eerder hebben bericht kan dit jaar de jaarlijkse Vakantie Bijbel week niet worden gehouden in de vorm die jullie gewend zijn.  Daarvoor in de plaats hebben  we als alternatief, een speurtocht in het thema van de Vakantie Bijbel week  “Duik er in” . Jullie zijn  van harte welkom op woensdag 19 augustus 2020. Er is een speurtocht voor de kinderen uit groep 1 t/m 4 en één voor de kinderen uit groep 5 t/m 8.
Vanwege de omstandigheden vinden wij het verstandig dat kinderen van groep 1-4 begeleid worden door ouders. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om mee te lopen dan kunt u dat bij de aanmelding aangeven. Eventuele broertjes en zusjes die niet op de basisschool zitten kunnen helaas niet meedoen.
Wil je graag meedoen aan deze speurtocht, dan dien je je hiervoor vooraf aan te melden, dit kan bij Willeke van der Kuijl via 06-34414528 of vdkuijl@zeelandnet.nl onder vermelding van je naam, geboortedatum, adres (straat, huisnummer en woonplaats) en in welke groep je nu zit (voor de zomervakantie). Meld je zo snel mogelijk aan, want dit kan tot uiterlijk 31 juli 2020.
Deze dag wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Yerseke, de Vrije Evangelische Gemeente, de Hervormde Gemeente Yerseke, de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente Rehoboth. Kom jij ook?