di 14 augustus 2018 t/m vrijdag 17 augustus 2018

9:30 uur  - 11:45 uur
Prijs:
 Gratis

Van dinsdag 14 augustus t/m vrijdag 17 augustus 2018 wordt weer de jaarlijkse Vakantie Bijbel Week gehouden op het terrein van de Scouting aan de Burenpolderweg in Yerseke.
Elke morgen kunnen de kinderen die op de basisschool zitten, van 09.30 uur tot 11.45 uur terecht voor een programma rond een thema. Dit jaar is het thema Zoek het uit. Er wordt geknutseld, getimmerd,  gespeeld en gezongen. Behalve de ochtenden is er op woensdagavond van 19.00 tot ca. 20.30 uur stokbrood bakken. Op deze avond zijn belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen!
Deze week wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Yerseke,  de Vrije Evangelische Gemeente, de Hervormde Gemeente Yerseke, de Gereformeerde Kerk, en de Hervormde Gemeente Rehoboth.
Wilt u/jij ons komen helpen!  U/jij kunt/kan zich aanmelden bij Willeke van der Kuijl per mail: of bellen naar 06 - 34 41 45 28.