Predikanten Predikanten

Op zondag 3 september 2017 namen wij na 8 1/2 jaar afscheid van ds. C. Baggerman als onze herder en leraar. Hij was op zondag 22 maart 2009 bevestigd als predikant van onze gemeente door consulent ds. Westerneng uit 's-Gravenpolder waarop ds. Baggerman aansluitend zijn intrede deed. Voordat hij naar Yerseke kwam, was ds. Baggerman na zijn kandidaatschap predikant van de Hervormde Gemeente in Geesteren (Gld.) van oktober 2002 tot februari 2009. Op 17 september 2017 is ds. Baggerman verbonden aan de protestantse IJsseldijkkerk te Krimpen a/d IJssel.

Tijdens de vacaturetijd is ds. L.C.P. Deventer uit Kapelle onze consulent.

Ds. Dierx zal tijdens de vacaturetijd het pastorale werk in onze gemeente overnemen van ds. Baggerman.

Ds. S. Dierx

Adres: Kerkweg 19

4414 AA Waarde

Of stuur ds. Dierx een e-mail

Op zondag 16 oktober 2011 is ds. Dierx bevestigd als nieuwe predikant van de Hervormde Gemeente te Waarde. De bevestigingsdienst werd geleid door ds. C. Baggerman die gedurende bijna anderhalf jaar consulent in Waarde was. Hierna deed ds. Dierx intrede en hield zijn preek over Paulus, uit de brief aan Efeze 3:14. Voordat hij naar Waarde kwam is ds. Dierx predikant geweest in Oude- en Nieuwe Wetering en 's-Gravenzande.

Vroegere predikanten in Yerseke:

Voor de geschiedenis van alle predikanten die sinds 1581 onze gemeente gediend hebben, verwijzen wij u graag naar de website van dhr. Frans Verkade.